ЦРВЕНО, Кафе галерија Момент, Београд 2005. 

01 Црвено
01 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
02 Црвено
02 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
03 Црвено
03 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
04 Црвено
04 Црвено

Акрилик на платну, 80х60 цм

press to zoom
05 Црвено
05 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
06 Црвено
06 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
07 Црвено
07 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
08 Црвено
08 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom
09 Црвено
09 Црвено

Акрилик на платну, 80х100 цм

press to zoom