Златни пресек, Српски културни центар, Будимпешта, 2017 

Златни пресек 01
Златни пресек 01

Акрил на платну 165х300цм

press to zoom
Златни пресек 02
Златни пресек 02

Акрил на платну 50х60цм

press to zoom
Златни пресек 03
Златни пресек 03

Акрил на платну 50х60цм

press to zoom
Златни пресек 04
Златни пресек 04

Акрил на платну 50х60цм

press to zoom
Златни пресек 05
Златни пресек 05

Акрил на платну 50х60цм

press to zoom
Златни пресек 06
Златни пресек 06

Акрил на платну 50х60цм

press to zoom
Златни пресек 07
Златни пресек 07

Акрил на платну 50х60цм

press to zoom
Златни пресек 08
Златни пресек 08

Галерија

press to zoom
Златни пресек 09
Златни пресек 09

Галерија

press to zoom
Златни пресек 10
Златни пресек 10

Галерија

press to zoom